Remember, it doesn't matter how deep into a posture you go,

what matter is who you are when you get there - Max Strom

VINYASA YOGA

Tijdens de yogalessen werk ik veel met de ademhaling. Wanneer je met aandacht bij je ademhaling bent, kom je meer vanuit een doe-modus in een zijn-modus. Met de fysiotherapie als achtergrond is er veel aandacht voor de uitvoering van de yogahoudingen. Ieders lichaam word gekenmerkt door zijn of haar eigen lichaamsbouw, lenigheid en kracht, daarom word er individueel gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft in de houdingen. Ik wissel dynamische houdingen af (flow/yang) met statische houdingen (mindfulness/yin). Er vind veel herhaling plaats, zodat je vanuit je hoofd meer in je lijf kunt komen en je meer lichaamsbesef gaat ervaren.

VINYASA BASIC YOGA

Tijdens deze vinyasa les is er meer aandacht voor de basishoudingen, techniek en ademhaling. Het tempo ligt in deze les lager dan de standaard vinyasa les. Deze les is geschikt voor beginners, studenten die nog weinig yoga ervaring hebben en mensen met fysieke en/of mentale klachten. De yogales wordt in een kleine groep (max 6 personen) met persoonlijke aandacht gegeven.

PRIVE YOGALES

Wil je 1-op-1 begeleiding, waarbij de les volledig is aangepast op jouw behoeften? Vraag dan een privéles aan. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt in de les bij bijvoorbeeld blessures, spanningsklachten, fysieke beperkingen of juist verdieping van jouw yogabeoefening. Voor meer info, prijzen en locaties, stuur een mailtje naar: info@yogacore.nl

LESTIJDEN & LOCATIES

Vrijdag            18:00-19:15         Vinyasa             De Parkschool (gymzaal), De Looch 3, Vianen​

INSCHRIJVING

Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer als je aan de vrijdagavond groep wilt deelnemen, dan neem ik contact met je op. 

Wanneer de groep vol zit word je in overleg op de wachtlijst geplaatst. Indien je een proefles ter kennismaking wilt volgen stuur dan een mailtje met je telefoonnummer, dan neem ik contact met je op!

TARIEVEN YOGACORE 2020 (incl. BTW)

Proefles €12

Losse les €15

5-strippenkaart €65

10-strippenkaart €120

De algemene voorwaarden vind je hier

Privacy Verklaring 

© 2020 by Ilvy Rehling. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle