PILATES WORKSHOP: VERSTERK JE RUG

Wil je kennismaken met pilates? Ervaar je in het dagelijks leven of tijdens je werk rugklachten? Nieuwsgierig hoe je je core (buik- en rugspieren) meer in het dagelijks leven kunt inzetten?

De workshop bestaat uit een lezing en een pilatesles.
Tijdens de interactieve lezing krijg je uitleg over; de spieren die je gebruikt, hoe je je core kunt inzetten in je dagelijks leven en welke rol je ademhaling heeft bij core training.
Tijdens de pilatesles ga je ervaren hoe core oefeningen je rug kunnen versterken. Ook geschikt voor beginners die nog geen of weinig ervaring hebben.

Locatie: Fysiotherapeutisch Centrum Vianen, het Slyk 8, Vianen
Datum: datum volgt
Tijdstip: 14:00-16:00
Kosten: €35
Inschrijving: stuur een mailtje naar info@yogacore.nl

fullsizeoutput_66d.jpeg

YOGA WORKSHOP: ADEM JEZELF STRESSVRIJ

Wist je dat 70% van de afvalstoffen in ons lichaam door onze ademhaling word afgevoerd? Wil je meer weten over de ademhaling, de relatie met stress en hoe je je ademhaling kunt trainen met behulp van ademoefeningen en yoga? 

In deze workshop leer je bewust te ademen, specifieke ademtechnieken die stress verlagen en pas je de adem met aandacht toe tijdens actieve (vinyasa) en passieve (yin) yogahoudingen die gericht zijn op het openen van het schouder- en borstgebied. Wanneer je met aandacht bij je ademhaling bent, kom je meer vanuit een doe-modus in een zijn-modus. Neem je yogamatje en schrijfgerei mee!

Locatie: Fysiotherapeutisch Centrum Vianen, het Slyk 8, Vianen

Datum: datum volgt

Tijdstip: 14:00-17:00

Kosten: €45

Inschrijven: stuur een mailtje naar info@yogacore.nl

IMG_5073.jpeg

5 MEI - BEWEEG JE VRIJ

In deze les staan we stil bij 75 jaar vrijheid. Hoe sta jij stil bij het vieren van 75 jaar vrijheid in deze huidige tijd? Begin je dag met bewegen en ervaar de vrijheid in je lichaam de rest van de dag.

 

We starten de les met 60min actief bewegen in combinatie met ademoefeningen. We eindigen met 30min yin yoga waarbij we de bewegingsvrijheid integreren in ontspanningshoudingen.

 

Locatie: online via Zoom

Datum: 5 mei 2020

Tijdstip: 9:30-11:00

Duur: 90min

Kosten: donatie via Tikkie

Inschrijving: info@yogacore.nl

PHOTO-2018-05-03-14-46-02.jpg