image.png

ILVY REHLING (1985)

Ilvy geeft Vinyasa, Inner Axis geïnspireerde Slow Flow, Pilates, Yin en Anatomie lessen. Wanneer je haar lessen volgt, kun je ervan uitgaan dat je werkt met flow, core en ademwerk waarbij de focus ligt op houding en lichaamsbesef.

 

Voor Ilvy, is de yogabeleving gestart tijdens de studie fysiotherapie, waarin ze heeft ervaren hoe yoga en ademwerk angst en stress verlaagt. Sindsdien zijn yoga en ademwerk de tools voor een evenwichtig en kalm leven. 

 

Na het afronden van de Yoga Moves Vinyasa Teacher Training, kreeg ze meer interesse voor ademwerk, assisteren en lesgeven. Al snel assisteerde en werkte ze samen met Jasmijn Koelink, gevolgd door workshops en Inner Axis trainingen bij Max Strom, en is ze assistent bij de Yoga Moves Vinyasa Teacher Training. 

 

Naast het lesgeven van yoga en pilates, deelt ze met passie haar anatomie kennis met de studenten. Ze is geïnspireerd door de benadering van Paul Grilley en José de Groot, waarbij de functionele anatomie wordt gebruikt om de yogahoudingen bij de studenten te onderzoeken. Ilvy is gastdocent bij de Yoga Moves Teacher Trainingen, waar ze de anatomielessen ervaringsgericht, visueel en interactief aanbied.

 

Ilvy geeft als freelancer op diverse locaties groepslessen. YogaCore staat voor groepslessen met persoonlijke aandacht en oog voor ieder lichaam, met zijn eigen grenzen en mogelijkheden. 

Fotografie: Saskia ter Voort

FYSIOTHERAPIE

Ilvy is als algemeen fysiotherapeut werkzaam in het Fysiotherapeutisch Centrum Vianen. Haar vakgebied ligt in de orthopedische revalidatie, sport- en orthopedische klachten bij kinderen (8-18 jaar) en houdings- en stressgerelateerde klachten. Als fysiotherapeut merkt ze op hoe patiënten de verbinding met hun lijf verliezen en hoe yoga of pilates kan helpen bij verschillende klachten, blessures en het ontwikkelen van lichaamsbesef. Ilvy integreert yoga en pilates met fysiotherapie en gebruikt haar kennis en ervaring als fysiotherapeut in de lessen.

 

Ilvy is BIG-geregistreerd fysiotherapeut en staat in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL) van het KNGF ingeschreven. Voor een fysiotherapeutisch consult kun je contact opnemen met het Fysiotherapeutisch Centrum Vianen, 0347-372411