image.jpg

You can't stop the waves, but you can learn to surf - Anonymous

COVID UPDATE

Lieve deelnemers,

helaas wil ik jullie mededelen dat YogaCore per 1 januari 2022 stopt.

 

Na een jaar in lockdown te zijn geweest waarbij ik geen lessen kon geven, probeerde ik in september de lessen weer op te starten. Helaas moest ik per 13 november alle lessen voor onbepaalde tijd cancelen ivm toenemende besmettingen en mijn eigen quarantaine. Het plezier in lesgeven ben ik daardoor al een tijd verloren. Daarnaast worden de lesuren en de ondernemersactiviteiten naast mijn toenemende fysiotherapie werkzaamheden teveel. Als kleine ondernemer is het een uitdaging om in deze tijd de onderneming in stand te houden. Om deze redenen heb ik besloten om per 1 januari 2022 de ondernemersactiviteiten van YogaCore te stoppen.

 

Ik wil je bedanken voor je bijdrage, inzet en enthousiasme. Ik heb de verbinding met jullie erg fijn gevonden en heb hierin plezier ervaren in het contact en het lesgeven. Ik wens je veel succes met het vinden van een veilige en plezierige manier van bewegen. In deze nieuwsbrief nog fijne beweegtips voor je vervolg. Mocht je nog graag hulp willen bij klachten of andere vragen hebben, kun je een consult bij me inplannen in de praktijk.

 

warme groet,

Ilvy 

Restitutie strippenkaart

Deelnemers die vanaf zomer 2021 een nieuwe strippenkaart hebben gekocht, krijgen het resterende bedrag teruggestort op de rekening. Mail of app vóor 20 december je IBAN en een foto van je strippenkaart naar info@yogacore.nl

De openstaande strippen worden teruggestort op je rekening.

Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen, neem dan contact met me op!

info@yogacore.nl